Tiedostojen siirto sivutilaan, eli public_html-kansioon tehdään seuraavasti:

1. Kirjaudu verkkotunnuksen cPaneliin

2. cPanelissa valitse Files (Tiedostot) ja File Manager (Tiedostonhallinta)

3. Valitse ensin kansio, johon haluat siirtää tiedostoja. Tässä tapauksessa "public_html".

Tämän jälkeen valitse ylävalikosta Upload (Lähetä).

4. Valitse ensin Select File (Valitse tiedosto). Tämän jälkeen aukeaa tiedostohallintaikkuna.

Valitse tiedostohallinnasta kansio, jossa tiedostot ovat. Tämän jälkeen paina Open.

5. Kun siirrettävät tiedostot ovat siirtyneet, voit sulkea kyseisen ikkunan.

6. Nyt siirretyt tiedostot ovat sivutilassa.