CPanel ohjelmistoihin kuuluu Wordpress sivustojen suorituskyvyn helppoon optimointiin tarkoitettu AccelerateWP -ohjelmisto.

Huomaa että AccelerateWP:n käytöllä on muutama tärkeä rajoitus:

• PHP -version tulee olla 7.2 tai uudempi
  • Wordpress -version tulee olla 5.6 tai uudempi
  • Wordpressissä ei tule käyttää samanaikaisesti muita välimuistiin vaikuttavia lisäosia
  • Wordpress Multisite -asetus ei ole tuettu

Kun olet asentanut Wordpressin sivutilaasi, voit ottaa ohjelmiston helposti käyttöön cPanelin Ohjelmisto-osiossa.

Avautuvassa ruudussa on listattu kaikki ohjelmiston löytämät Wordpress-asennukset. Pääset käyttöönottoon klikkaamalla rataskuvaketta rivin keskeltä.

Avautuvassa ruudussa ohjelmiston aktivointi tapahtuu klikkaamalla on/off -kuvaketta AccelerateWP -tekstin vieressä. Ruudulle tulee hetkiseksi latauskuvake, kun ohjelmistoa otetaan käyttöön.

Tämän jälkeen pääset muokkaamaan AccelerateWP:n tarkempia asetuksia Wordpressin hallintapaneelista. Ohjelmisto löytyy sivuvalikosta Asetukset > AccelerateWP alta, tai vaihtoehtoisesti Lisäosat -listauksesta.