HUOM! Tämä ohje ei koske Jälleenmyyntipalveluihin kuuluvia ilmaisia lisäverkkotunnuksia. Löydät ohjeen ilmaisverkkotunnusten tilaamiseen täältä.

Voit tilata itsellesi uuden verkkotunnuksen Telia Hosting -verkkokaupastamme seuraavan ohjeen mukaisesti:

1. Telia Hosting -verkkokaupan etusivulla voit hakea vapaita verkkotunnuksia joko "Etsi vapaita verkkotunnuksia" kentästä tai painamalla "Verkkotunnukset"-valikkoa ja valitsemalla "Rekisteröi verkkotunnus". Samalta sivulta voit myös nähdä eri verkkotunnuspäätteiden hinnoittelut:

2. Mikäli hakemasi verkkotunnus on vapaa, sivusto ilmoittaa verkkotunnuksen hinnan ja voit jatkaa tilausta "Lisää ostoskoriin" -painikkeen kautta:

Mikäli verkkotunnus on jo varattu ja rekisteröity, järjestelmä ilmoittaa siitä:

3. Kun tuote on lisätty ostoskoriin, voit jatkaa tilausta painamalla sivun alareunaan ilmestynyttä Jatka -painiketta.

4. Voit liittää verkkotunnuksen nykyisen palvelupakettisi alatiliin. Mikäli haluat liittää verkkotunnuksen uuteen palvelupakettiin, voit valita palvelupaketin painamalla Tilaa uusi palvelu -painiketta.
  5. Seuraavaksi voit määritellä verkkotunnuksen nimipalvelimet. Palvelu ehdottaa oletuksena Telia Hosting -palvelun nimipalvelimia.
  6. Painamalla Jatka -painiketta pääset tilauksen yhteenvetoon.
  7. Ostoskori-sivulla näet tilauksen yhteenvedon. Täytä tilauksen laskutustiedot, verkkotunnuksen rekisteröijän yhteystiedot ja valitse maksutapa (luottokortti tai verkkopankki Paytrailin kautta). Palvelun käyttöehdot löytyvät sivun oikean reunan linkin takaa. Niiden lukemisen ja hyväksymisen jälkeen voit suorittaa tilauksen loppuun "Maksa" -painikkeella:

8. Verkkotunnus aktivoituu käyttöön, kun tilaus on maksettu. Tämän jälkeen voit hallinnoida verkkotunnusta Telia Hosting -sivuston kautta.