Kirjaudu sisään Telia Hosting -hallintaan ja valitse ylävalikosta osio Verkkotunnukset.

Verkkotunnukseni-sivu

Verkkotunnukseni-sivulla löytyy listaus tiliisi liitetyistä verkkotunnuksista.

Verkkotunnukselle listataan sen nykyisen rekisteröintikauden päättymispäivä, automaattisen uusinnan tila ja onko verkkotunnus aktiivinen vai ei.

Automaattinen uusinta -kytkimellä voi valita, jatkorekisteröidäänkö verkkotunnus automaattisesti kauden päättyessä. Mikäli Automaattinen uusinta -asetus on pois päältä, verkkotunnuksen rekisteröinnin annetaan raueta ja se poistuu palvelusta.

Hallitse -painikkeella pääset käsiksi verkkotunnuksen muihin asetuksiin.

Verkkotunnuksen tiedot

Verkkotunnuksen hallintasivun sivuvalikosta löytyvät omien linkkiensä takaa seuraavat muokkausmahdollisuudet:

• Automaattinen uusinta - Valitse jatkorekisteröidäänkö verkkotunnus nykyisen kauden päättyessä.
  • Nimipalvelimet - Verkkotunnuksen käyttämät nimipalvelimet voi vaihtaa täältä.
  • Siirtolukko - Jos verkkotunnus on siirtymässä muualle, voit avata siirtolukituksen linkin kautta.
  • Yhteystiedot - Hallinnoi verkkotunnuksen rekisteröintitietoja (whois)
  • EPP Code - Tätä kautta voit hakea verkkotunnuksen siirtoon tarvittavan koodin.
    Huom! Palvelupakettiin kuuluvien .fi-ilmaisverkkotunnusten välittäjän vaihtoavaimen saa asiakaspalvelun kautta.