Voit hallita verkkotunnuksen nimipalvelintietueita (DNS records) cPanel-hallinnasta.

1. Kirjaudu cPanel-halliintaan ja valitse Domains -otsikon alta Zone Editor -työkalu.

cPanelin Zone editor
  2. Valitse Domains -listasta haluamasi verkkotunnus ja paina Manage -painiketta.

3. + Add Record -painikkeesta aukeaa DNS-tietueen lisäämiskenttä.

4. Syötettävät tiedot riippuvat lisättävästä kentästä. Valitse ensin kentän tyyppi Type -kentästä.

- Name - Verkkotunnus tai aliverkkotunnus. Aliverkkotunnusta lisättäessä cPanel lisää verkkotunnuksen lopun automaattisesti, kun siirryt toiseen kenttään.
    - TTL - Aika sekunteina, jonka välein muut nimipalvelimet tarkistavat tietueen muutosten varalta. TTL 3600 tarkoittaa, että tietue tarkistetaan tunnin välein.
    - Type - Tietueen tyyppi.
    - Record - Tietueen sisältö, jonka muoto riippuu tietuetyypistä.

Yleisimmät tietuetyypit löydät tästä linkistä.

5. Paina lopuksi Save record -painiketta.