Tämä ohje on tarkoitettu jälleenmyyjille, joilla ei ole vielä Telia Hosting -tunnusta tai palvelupakettia.

Palvelupaketin valinta

Siirry Telia Hosting -palvelun jälleenmyyjäsivuille osoitteessa https://resellers.teliahosting.com/.

Löydät saatavilla olevat palvelupaketit ylävalikon Palvelut > Palvelupaketit jälleenmyyjille -kohdasta.

Kun olet valinnut haluamasi palvelupaketin, paina sen Tilaa -painiketta.

Pääverkkotunnuksen valinta

Palveluun valitaan pääverkkotunnus, jota käytetään palvelupakettisi tunnisteena palvelussa.

Pääverkkotunnuksen valinta

Verkkotunnuksen tai sen nimipalveluiden ei tarvitse olla Telia Hosting -palvelussa, vaan voit käyttää myös aikaisemmin rekisteröityä, muualla ylläpidossa olevaa verkkotunnusta.

Voit kuitenkin halutessasi rekisteröidä uuden verkkotunnuksen, joka liitetään palvelupakettiisi. Tällöin voit hallinnoida verkkotunnusta Telia Hosting -palvelusta.

Mikäli et halua liittää palvelupakettiin omaa verkkotunnustasi, voit liittää palveluusi Telian aliverkkotunnuksen. Aliverkkotunnus on muotoa XXXXXX.res.hosting.fi, jossa XXXXXX on vapaasti valittava, esimerkiksi yrityksesi nimi.

Sähköpostiosoitteen vahvistaminen

Kun olet valinnut pääverkkotunnuksen, syötä sähköpostiosoite, jota käytetään Telia Hosting -palveluun kirjautumiseen ja palvelusta tuleviin tiedotteisiin, ilmoituksiin ja yhteydenottoihin.

Kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteen, paina Lähetä vahvistuskoodi -painiketta. Saat sähköpostiosoitteeseen viestin, joka sisältää käyttäjätilin varmistukseen vaadittavan turvakoodin.

Kun saat turvakoodin, syötä se palveluun ja paina Vahvista nyt -painiketta.

Mikäli et saa sähköpostia, tarkista, että sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu. Voit tarvittaessa lähettää viestin uudelleen painamalla painiketta Lähetä sähköposti uudelleen.

Tilin tietojen määrittäminen

Sähköpostiosoitteen vahvistamisen jälkeen siirrytään ostoskorinäkymään, jossa näkyy tilauksen yhteenveto ja hinta.

Täytä Laskutustiedot omilla tiedoillasi ja määritä tilille Salasana.

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tilauksen viimeistely ja maksaminen

Kun laskutustiedot ja maksutavat ovat määritelty ja käyttöehdot hyväksytty, voi siirtyä maksamaan tilatun palvelun.

Palvelun ensimmäinen kausi maksetaan heti, joko luottokortilla tai Paytrailin kautta. Laskulla maksaminen ei ole mahdollista.

Valitse maksutapa ja suorita maksu loppuun asti. Saat vahvistusviestin, kun maksu on onnistunut.

Palvelupaketti aukeaa käyttöön, kun maksu on hyväksytty.

Palvelun käyttö

Löydät ohjeita palvelun käyttöön Telia Hosting -sivuston ylävalikon kohdasta Tuki > Ohjeet.

Mikäli et löydä sopivaa ohjetta tai sinulla on muuta kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Ohjeet yhteydenottoon löydät tästä linkistä.