WHM-hallintapaneelin kautta jälleenmyyjät voivat luoda ja hallinnoida webhotellipalveluita jälleenmyyntipaketissaan.

1. Kirjaudu Telia Hosting -palveluun ja siirry ylävalikosta Palvelut -sivulle.

2. Paina Tuotteet ja palvelut -sivulta palvelupakettisi riviltä Hallitse-painiketta.

3. Tuotteen tiedot -sivulla paina vasemman reunan Kirjaudu WHM:ään -linkkiä.

WHM-hallintapaneeli aukeaa selaimeen uudelle välilehdelle. Jos uusi välilehti ei aukea, tarkista, ettei selaimesi estä uuden välilehden avaamista.

WHM-hallintapaneeli

WHM:n etusivulla löydät käytettävissä olevat työkalut sekä vasemman laidan valikosta, että sivulta itseltään kuvakkeina.

Oikean yläkulman Search Tools -hakupalkilla voi hakea työkaluja.

Voit myös lisätä usein käyttämiäsi työkalut Favorites-listaan painamalla sivun Favorites-otsikon oikealta puolelta Edit favorites -painiketta ja merkitsemällä halutut työkalut tähdellä.

Hallintapaneelin oikeasta yläkulmasta löydät ilmoitukset -kuvakkeen, jota painamalla näet hallintapaneelin ilmoitukset, mikäli niitä on. käyttäjä -kuvakkeen kautta voit kirjautua ulos WHM-hallinnasta.