HUOM! Jotta käyttäjälle voidaan luoda palvelu, täytyy palveluille määriteltävät resurssipaketit luoda ensin. Ohje paketin luontiin

Kirjaudu Telia Hosting -hallintaan ja valitse ylävalikosta Palvelut. Valitse sivulta jälleenmyyjäpakettisi ja Tuotteen tiedot -sivulta paina vasemman reunan Kirjaudu WHM:ään -linkkiä.

WHM-hallinnassa paina Create a New Account -painiketta, jos se löytyy suosikeistasi. Linkki löytyy myös sivuvalikosta, kohdasta Account Functions > Create a New Account.

Avautuvalla sivulla näet statistiikkaa jälleenmyyjäpaketistasi. Listauksessa näkyy pakettisi käytetty levytila ja liikennöintikapasiteetti, sekä kuinka monta käyttäjää voit vielä luoda valitun paketin resursseilla.

Seuraavaksi määritellään webhotellin perustiedot Domain Information -osiossa:

• Domain - Tiliin liitettävä verkkotunnus
  • Username - Webhotellin pääkäyttäjätunnus
  • Password - Pääkäyttäjätunnuksen salasana. Voit luoda satunnaisen salasanan Password Generator -painikkeella.
  • Email - Pääkäyttäjän sähköpostiosoite

Package -laatikossa valitaan käyttäjälle resurssipaketti. Oletusvalintana on paketinhallinnassa määritelty oletuspaketti.

Paketin valinnan alapuolelta löydät muita asetuksia, jotka webhotellille määritellään.

Lopuksi paina sivun alareunasta Create -painiketta. Jos luonti onnistuu, tulee ruudulle ilmoitus ja webhotelli on valmis käytettäväksi.

Luodut käyttäjätilit löytyvät pääsivulta List Accounts -painikkeen takaa tai sivuvalikosta valitsemalla Account Information > List Accounts.

Sivu listaa luotujen käyttäjätilien perustiedot.

Voit hakea käyttäjää syöttämällä esimerkiksi domainin Search for -hakukenttään.

Klikkaamalla cPanel-logoa pääset kirjautumaan suoraan käyttäjän cPaneliin.

Voit luoda uuden käyttäjän painamalla Create a New Account -painiketta.