Voit luoda haluamaasi webhotelliin sähköpostitilejä cPanel-hallinnan kautta.

1. cPanelin etusivulla etsi Email-otsikko ja paina sen alta löytyvää Email Accounts -painiketta.

2. Email Accounts -sivulla näet listauksen webhotelliin luoduista sähköpostitileistä. Voit luoda uuden sähköpostitilin painamalla + Create -painiketta.

3. Valitse Domain-kohdan pudotusvalikosta, mille verkkotunnukselle haluat luoda sähköpostitilin.
    Syötä Username-kenttään haluamasi osoitteen alku (sähköpostiosoitteen osa ennen @-merkkiä) ja Enter Password-kenttään haluamasi salasana. Voit myös luoda satunnaisen salasanan Generate-painikkeella.
    Lopuksi luo tili painamalla + Create -painiketta.

Tili ilmestyy Email Accounts -sivulle ja se on heti käytettävissä. Email Accounts -sivulta näet sähköpostitilin osoitteen, tilan, käytetyn levytilan määrän ja seuraavat kolme painiketta:

Check Email   Check Email -painikkeen kautta pääset tilin Webmail-selainsähköpostiin, jonka kautta sähköpostia voi käyttää.

Manage   Manage -painikkeen kautta voit hallinnoida sähköpostitiliä, sen salasanaa, levytilaa, rajoituksia ja muuta.

Connect Devices   Connect Devices -painikkeen kautta löydät tarvittavia palvelin- ja käyttäjätietoja sähköpostitilin käyttöön muissa sähköpostisovelluksissa.