Pääkäyttäjä voi kutsua Telia Hosting -palveluunsa rinnakkaiskäyttäjiä, jotka voivat kirjautua sisään omilla tunnuksillaan ja hallita palveluita määritellyillä oikeuksilla.

Kirjaudu Telia Hosting -hallintaan ja paina oikeassa yläkulmassa olevaa käyttäjäkuvaketta. Paina aukeavasta valikosta kohtaa Käyttäjähallinta.

Käyttäjähallinta-valikko

Käyttäjähallinta-sivulla listataan jo luodut tunnukset. Voit lisätä rinnakkaiskäyttäjän painamalla Kutsu uusi käyttäjä -painiketta.

Käyttäjähallinta

Syötä kutsuttavan käyttäjän sähköpostiosoite.

Uuden käyttäjän sähköpostiosoitteen syöttäminen

Osoitteeseen toimitetaan kirjautumiseen tarvittavat ohjeet.

Uuden käyttäjän tulee seurata viestin linkkiä rekisteröitymiseen ja täyttää tarvittavat tiedot (etunimi, sukunimi ja salasana) sekä hyväksyä palvelun käyttöehdot.

Halutessasi voit rajata kutsuttavan käyttäjän oikeuksia Valitse käyttöoikeudet -valinnalla.

Valittavissa olevat oikeudet:

• Muokkaa pääkäyttäjän tietoja - Käytä ja muokkaa asiakasprofiilin tietoja
  • Näytä & hallitse käyttäjätunnuksia - Käytä ja hallinnoi yhteystietoja
  • Näytä tuotteita & palveluja - Tarkastele pääsyä tuotteisiin, palveluihin ja lisäosiin
  • Näytä & hallitse tuotteen salasanoja - Salli salasanan nollaus ja muut toiminnot
  • Näytä verkkotunnukset - Tarkastele verkkotunnusten rekisteröintien käyttöoikeuksia
  • Hallitse verkkotunnuksen asetuksia - Salli verkkotunnuksen hallinta esim. nimipalvelimet/whois/siirrot
  • Näytä & maksa laskuja - Tarkastele ja maksa laskuja
  • Näytä & hyväksy tarjous - Tarjousten katselu- ja hyväksymisoikeudet
  • Näytä sähköpostiviestit - Pääsy tarkastella tilin sähköpostihistoriaa
  • Tee uusia tilauksia/päivityksiä/peruutuksia - Salli uusien tilausten tekeminen

Rinnakkaiskäyttäjän tilin muokkaaminen ja poistaminen tehdään myös Käyttäjähallinta-sivulta.