Telia Hosting -palvelussa voi käyttää FTP:tä ainoastaan suojatulla yhteydellä. Tarvitset ohjelman, joka tukee FTPS (FTP over TLS) -yhteystapaa, kuten FileZilla.

Yhteyden muodostamiseen tarvitaan seuraavat tiedot:

• Palvelin: Yleensä sama, kuin verkkosivuston osoite. Voit käyttää myös suoraan palvelimen IP-osoitetta, mikä näkyy tilin cPaneelissa: *General Information* - "Shared IP Address" -kohdassa.
  • Portti: 21
  • Käyttäjätunnus: cPanel-tilin käyttäjätunnus.
  • Salasana: Määritelty cPanel-tilin käyttäjätunnuksen luonnin yhteydessä.
    Salasanan voi vaihtaa WHM-paneelista navigoimalla: Account functions >> Password Modification.
  • Suojaus / Encryption: Explicit FTP over TLS (TLS-versio vähintään 1.2)
  • Siirtomoodi / Transfer mode: Active (jos Active-moodi ei toimi, kokeile Passive-moodia)

HUOM! VPN:n käyttö saattaa estää yhteyden muodostamisen. Suosittelemme kokeilemaan yhteyden muodostamista ilman VPN-yhteyttä, mikäli yhteys ei meinaa muodostua.