Pääset päivittämään laskutustietosi Hallintapaneelista asiakastietojesi alapuolelta Muokkaa -painikkeesta.

Tätä kautta voit päivittää yhteyshenkilön ja yrityksen yhteystiedot sekä lisätä haluamasi maksuviitteen näkymään maksukuiteissa.

Yrityksen nimen ja y-tunnuksen muokkaus ei tätä kautta kuitenkaan onnistu. Yrityksen nimen tai y-tunnuksen muuttuessa ota yhteys asiakaspalveluumme.

Kun olet tehnyt halutut päivitykset, saat muutokset tallennettua sivun alareunan Tallenna -painikkeesta.

Maksutavat

Asiakastiedot-sivun sivuvalikosta löydät Tili-otsikon alta Maksutavat.

Maksutavat-sivulle voit tallentaa luottokortin, jolla maksat palvelut.

Kun maksat palvelun kautta, voit käyttää myös Paytrailia maksamiseen.

Paytrailin kautta voi valita pankin, jonka kautta maksu välitetään.

Maksutavat

Valitse pankkisi, niin palvelu ohjaa sinut pankin tunnistautumis- ja maksunvahvistussivulle.