Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi ohjesivuiltamme, voit avata palvelupyynnön asiakaspalveluun.

Palvelupyyntö tehdään MyNebula-itsepalveluportaalin kautta. MyNebulaan kirjaudutaan erillisillä käyttäjätunnuksilla, jotka luodaan itse ennen ensimmäistä kirjautumista.

Ohjeet tunnusten tekemiseen löytyvät tästä linkistä.

Avaa tukipyyntö -painike

Pääset MyNebulaan joko Avaa tukipyyntö -painikkeen kautta tai kirjautumalla osoitteessa https://my.nebula.fi/.

Voit tehdä uuden palvelupyynnön MyNebulassa vasemman laidan Uusi palvelupyyntö -painikkeella. Avoimia ja suljettuja palvelupyyntöjä voit seurata vasemman laidan valikon kohdasta Palvelupyynnöt.

Jos olet yhteyshenkilönä useammalla sopimuksella, varmista, että olet valinnut oikean sopimuksen ennen palvelupyynnön tekemistä. Sopimus valitaan MyNebula-sivun vasemmasta yläkulmasta, Telia-logon alta:

Kun teet uuden palvelupyynnön, sinulta kysytään pyynnön aihetta.

Palvelupyyntö ohjautuu valitun aiheen mukaan, joten valitsemalla oikean aiheen palvelupyyntö päätyy nopeammin käsittelyyn.

Palvelupyyntöön kirjoitetaan viesti, joka ohjautuu suoraan asiakaspalvelijoidemme ja asiantuntijoidemme käsittelyyn.

Kun asiakaspalvelu käsittelee lähettämääsi palvelupyyntöä ja kirjoittaa vastauksen, saat viestin sekä sähköpostiin että MyNebulan Palvelupyynnöt-osioon. Viestiin voi vastata joko sähköpostilla tai MyNebulassa.