MyNebula on itsepalveluportaali, josta löydät sopimuksesi yhteyshenkilöt ja palvelupyynnöt.

Käyttäjätunnus MyNebulaan luodaan itse. Se tehdään palvelun kirjautumissivulta https://my.nebula.fi/.

Klikkaa "Rekisteröidy käyttäjäksi" -linkkiä.

Syötä kenttiin etunimesi, sukunimesi, sekä sähköpostiosoite, jota käytät palvelussa yhteysosoitteena.

Näin käyttäjätunnuksesi linkittyy suoraan sopimuksille, joissa olet yhteyshenkilönä.

Kun olet merkinnyt käyttöehdot hyväksytyksi, paina Jatka-painiketta.

Tunnuksen luominen vahvistetaan sähköpostiviestillä, joka tulee antamaasi osoitteeseen. Näin varmistamme, että osoite on kirjoitettu oikein ja tunnusta luovalla henkilöllä on pääsy kyseiseen sähköpostilaatikkoon.

Mikäli sähköpostiosoitteen kautta on oltu jo aiemmin yhteydessä Telia Inmics-Nebulan asiakaspalveluun, voi sille olla jo valmiiksi asetettu tarvittavat käyttöoikeudet sopimuksen hallintaan.

Mikäli et tiedä, mikä sähköpostiosoite on asetettu sopimuksella hallinnolliseksi yhteysosoitteeksi tai kirjautumisen jälkeen MyNebulassa ei ole valittavissa sopimuksia, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Voimme tarvittaessa päivittää sopimuksen tiedot ajan tasalle.

Jos osoitteellasi on jo olemassa MyNebula-tunnus, mutta et muista sen salasanaa, voit pyytää sähköpostiisi salasananvaihto-ohjeet "Unohtuiko salasana?" -linkin avulla.