Telia Hosting -palveluiden tilaaminen, käyttöönotto ja asetusmuutokset hoituvat kätevästi itsepalveluna ohjeidemme avulla. Tarvittaessa voimme kuitenkin tehdä useimmat tehtävät puolestasi erillisenä tuntityönä. Ohessa esimerkkejä tarjoamistamme asiantuntijapalveluista. Muista kuin listatuista palveluista veloitetaan tuntityöhinnaston mukaisesti.

Asiantuntijatöiden tuntiveloitus on 165 € / alkava tunti (alv 0%). Veloitus alkavalta puolelta tunnilta toteutuneen työn keston mukaisesti.

Voit tilata asiantuntijatyöt asiakaspalvelustamme avaamalla uuden palvelupyynnön MyNebulassa.

Verkkotunnukset
Aika-arvio
DNS-muutos 30 min

Webhotellit
Aika-arvio
HTTP-pakotus ja palvelinvarmenteen asennus 30 min
Uudelleenohjaus 30 min
cPanel-muutostyöt 30 min
Tyhjän Wordpressin asennus sivutilaan 30 min
Wordpress-salasanan resetointi 30 min
Placeholder-sivuston luonti 30 min
Varmuuskopion palautus 30 min

Sähköpostit
Aika-arvio
Sähköpostin salasanan vaihto 30 min
Uuden sähköpostilaatikon / uudelleenohjauksen luonti 30 min
Varmuuskopion palautus 30 min

Yleiset
Toimenpide / Aika-arvio
Asiantuntijan soittopyyntö 30 min
Yhteystietojen päivittäminen 14,99 euroa
Laskukopion lähetys 14,99 euroa
Palvelun siirto toiselle yritykselle 60 min
Laskun uudelleenkirjoitus 39,99 euroa

Jos haluamasi toimenpide ei löydy listalta tai et löydä sille ohjetta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.